fbpx
Wat klanten zeggen2018-08-10T14:00:13+00:00

Wat klanten zeggen

José Bols – Buro Bravoure

Vlak voordat ik met zwangerschapsverlof ging besloot ik niet te wachten met de ontwikkeling van m’n bedrijf.
Nee, voordat de kleine kwam moest het gebeuren. Ik had echter wel even iemand nodig die me de juiste vragen stelde. Zodat die motor weer even goed op gang kwam.
De website van Machella en haar vriendelijke gezicht spraken me aan. Een belletje en een week verder en het eerste gesprek was daar. Leuk!
We zijn twee keer bij elkaar geweest. Dat was nodig om bij mij alles weer op gang te krijgen.  Ik ging als een speer. Voordat ik met verlof ging, was daar de website, aanbod van diensten was daar en de eerste opdracht ook. Bedankt Machella voor de doorstart die ik nodig had!

flexplek bij De Ondernemerswinkel in den haag

Petra van Daalen – Van Daalen Tuinontwerp

Er is bij mij zoveel veranderd! Ik ben zoveel krachtiger geworden, zowel privé als zakelijk.
Ik weet beter wat ik wil, maar misschien nog wel belangrijker voel ik het ook veel beter aan wanneer datgene, waar ik eerst helemaal van overtuigd was, toch niet ‘het’ blijkt te zijn. Daar is een andere werkplek één voorbeeld van, maar zo zijn er nog wel meer. Dat voelt zó fijn.

Flexplek huren bij De Ondernemerswinkel Voorbeeld no. 1

Sigrid van Iersel – Verhalenmaker

Als ondernemende vrouw heb je zoveel keuzes te maken over het soort werk, je doelen en welke ideeën je uitvoert, dat dit je enorm kan blokkeren in je ontwikkeling. En daarom was ik zo blij dat Machella mij als coach en klankbord hierbij terzijde stond!
Machella heeft mij waardevolle inzichten gegeven om het werk te doen dat het allerbeste bij me past. Daarmee heeft ze me de handvatten gegeven om te floreren op mijn eigen creatieve voorwaarden. Machella is betrokken, energiek en weet altijd een volgende manier om je met andere ogen naar je vraagstukken te laten kijken. De sessies met Machella waren van het eerste tot het laatste moment inspirerend: elke keer ging ik met een gevoel van vertrouwen en kracht weer de wijde wereld in.

flexplek bij De Ondernemerswinkel in den haag

Marlies Ruijgrok  – Inspiring Women in Work

Ik adviseer anderen van harte om met Gerdien in zee te gaan. Gerdien zit boordevol ideeën en heeft de know how en ervaring om je daadwerkelijk in beweging te brengen en tot actie over te gaan. Mijn wensen te vertalen naar een plan. En dat in de warme en open sfeer die zij creëert, alle reden om van haar expertise gebruik te maken!

flexplek bij De Ondernemerswinkel in den haag

Saskya Wiegel – Expeditie Opvoeden

Ik had het gevoel met mijn bedrijf Expeditie Opvoeden op een kruispunt te staan.

Het was tijd om een stap te zetten, een andere richting in te slaan maar welke? Ik kwam daar niet goed uit.

Tijdens de 1 op 1 coaching van Machella onderzoek ik de verschillende richtingen die ik in zou kunnen slaan. Ik kiep er als het ware mijn hele hoofd leeg. Machella helpt mij (onder)zoeken waar de energie gaat stromen. Ze houdt het zakelijke aspect altijd in de gaten. Ze stelt mij kritische vragen, ze verheldert, ze inventariseert en dat alles op een frisse manier en met gevoel voor humor. Het helpt mij enorm. Het geeft mij energie! Het houdt mij actief en zorgt ervoor dat ik stappen zet in de richting die voor mij de juiste is. Ik heb daarom na 5 sessies besloten mijzelf dit gehele jaar coaching cadeau te doen.

Een belangrijke meerwaarde van Machella is dat zij haar netwerk in zet om mij verder te helpen. Ze wist mij te koppelen aan een vormgever en illustrator die heel goed bij mij passen. Hierdoor is mijn wens een boek uit te geven waarheid geworden.

Flexplek huren bij De Ondernemerswinkel Voorbeeld no. 1

Anneke Siemons – DNA Languages

Mijn bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid. Heel fijn, maar daardoor was ik wel het overzicht kwijt geraakt, en had ik het gevoel de controle kwijt te raken. Ik had het ook enorm druk, en liep mezelf aan alle kanten voorbij.
Samen hebben we in kaart gebracht hoe mijn bedrijf ervoor stond, en wat ik nodig had om die grip te bereiken en tegelijkertijd door te groeien. Telkens in haalbare stappen.
Door Machella’s juiste vragen, haar gezonde kritische blik en haar prettige persoonlijke aandacht, is het me gelukt om die stappen te zetten die nodig waren om mijn bedrijf meer structuur te geven, het nog meer te laten groeien, mezelf echt aan het roer te zetten, en daarnaast ook meer vrije tijd en dus balans in mijn privéleven te creëren.

flexplek bij De Ondernemerswinkel in den haag

Kristel Buijinck – Crystal Clear Translations

Machella heeft me geholpen om écht een stap te maken naar een (nog) professioneler bedrijf. Vrouwen die, net als ik, graag willen groeien, maar niet goed genoeg weten hoe, kan ik dan ook zeker aanraden om contact op te nemen met Machella!
Gerdien heeft me geholpen door, na goed te luisteren wat ik zocht, laten zien hoe ik dit in kleine stappen het beste kan aanpakken.

Flexplek huren bij De Ondernemerswinkel Voorbeeld no. 1

Sandra Misran – 365 dagen gezond

Ik ben nu 2 jaar zelfstandige ondernemer en ik vind dat je elk jaar in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling moet investeren.
Mijn eerste jaar als ondernemer was heel leerzaam, maar ik had het gevoel alsof ik in 7 sloten tegelijk sprong met weinig resultaat. Ik vroeg Machella mij te helpen meer focus te leggen en dat hebben we in 6 sessies weten te realiseren. Het was zo fijn om met Machella te sparren en samen met haar te ontdekken waar mijn talenten en krachten liggen en hoe ik deze optimaal kan inzetten binnen mijn bedrijf. Na elke sessie was ik weer voldoende geïnspireerd en mega enthousiast om aan de slag te gaan. Hierdoor ben ik nog meer uit mijn comfort zone gegaan en heb ik al vele successen mogen boeken.

flexplek bij De Ondernemerswinkel in den haag

Nancy Verkooijen – Regisseur voor sociale, maatschappelijke & culturele projecten

Op het moment dat ik weer even vaste grond onder mijn ondernemersvoeten nodig had, ben ik in gesprek gegaan met Gerdien. Ik ben dol op haar nuchtere, recht door zee en praktische aanpak die je naar huis stuurt met hernieuwde energie en houvast. En jaloers op haar ondernemerszin. Aanrader!

flexplek bij De Ondernemerswinkel in den haag

Saskia Hommes – Je hart thuisbrengen

Ondernemen kan best eenzaam zijn. Waarheen? Hoe? Voor wie dan? Kan ik dat? De vrijheid is heerlijk, maar elke beslissing alleen nemen is ook lastig. Wat een verademing om dan even te sparren met Gerdien. Bij binnenkomst een warm welkom en je plekje aan tafel is met zo veel aandacht ingericht dat je voelt dat het even helemaal over jou gaat nu. Gerdien stelt vragen net even anders; zoals je ze jezelf niet stelt. Je wordt geprikkeld weer wat scherper, vanuit net een andere hoek naar jezelf en je diensten te kijken. No nonsens, bescheiden, met humor en prikkelend leidt ze je door je gedachten, wensen en praktische bezwaren. Echt lekker even zo’n investering in jezelf! En na afloop verlaat je de sfeervolle ruimte met nieuwe energie om alle inzichten lekker uit te gaan werken. Je kan weer door…

Lees hier hoe we jou kunnen helpen

Door deze website te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder je cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer je op "Accepteren" klikt, stem je hiermee in.

Sluiten